2023 was een erg bijzonder jaar voor zanger Frank Galan, met hoogte- maar helaas ook dieptepunten. In die laatste categorie hoort ook zijn deelname aan de talentenjacht ‘Spain’s Got Talent’ thuis. Die eindigde immers met een – figuurlijk – valse nood: Franks auditie bleek niet sterk genoeg voor een plaatsje in de tv-opnamen.

Gelukkig werd deze professionele sisser ruimschoots gecompenseerd door intens privégeluk. Dat lezen we in Dag Allemaal. Frank werd namelijk voor het eerst opa. “Ik ben opa geworden. Van Scott, een fameuze baby van 4,4 kilogram. En flink! Altijd rustig, goed slapen, we kunnen er volop van genieten. Bijna elke dag gaan Christel en ik op bezoek”, klinkt het.Scott is het zoontje van Quint, een van de drie kinderen van Christel.

“Zelf heb ik geen kinderen, maar ik heb Christels kroost mee opgevoed’, zegt Frank. Hoe hij zich verder zal profileren als ‘opi’? “Scotts papa wil hem vooral sportief en gezond in het leven doen staan, en daar wil ik m’n steentje aan bijdragen. Zo blijf ik zelf ook in beweging, het zal me deugd doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.