Sinds ze op tv debuteerde is het niet altijd makkelijk geweest voor VRT-weervrouw Jacotte Brokken. Ze kreeg al heel wat kritiek op haar presentatiestijl en/of voorkomen te verduren. De ene commentaar al smakelozer dan de andere.

Gelukkig is er één iemand bij wie ze steeds onvoorwaardelijke steun op alle vlakken vindt. Dat lezen we in Dag Allemaal. En die rots in de branding woont zelfs bij Jacotte in. Het is namelijk haar echtgenoot Tom, met wie ze twee jaar geleden trouwde.

“Ik heb het geluk een man te hebben die mij graag ziet om wie ik ben. En hij vindt mijn rondingen net mooi. Hij ziet me even graag wanneer ik ongeschminkt in mijn jogging in de zetel zit als wanneer ik met een gezicht vol make-up in mijn powersuit sta”, klinkt het. Jacotte en haar man zijn dan ook complementair: hij de kalme zee, zij de woelige baren. “Ik vind het heel fijn dat ik nu 30 ben en alles in de plooit valt”, aldus nog Jacotte. “Ik heb nu een huis, een man en een fijne, uitdagende job, maar de jaren ervoor waren één grote chaos.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.