Tijdens een openhartig interview met Story bekent Jani dat hij geen probleem heeft met ouder worden. “Ik vind dat oprecht fijn. Je bent zelfverzekerder over je lichaam. Vroeger trainde ik als een zot in de fitness om gespierd voor de dag te komen, maar dat doe ik nu niet meer”, geeft hij openlijk toe.

Hij probeert wel nog steeds gezond te leven. En dat maakt hem veel chiller en gelukkiger, zo beweert hij zelf.

“Ook rimpels vind ik geen probleem. Drie jaar geleden heb ik de fillers uit mijn gezicht laten halen. Je ziet nu wel wat putten, maar ik voel er mij comfortabeler bij. Al sluit ik niet uit dat ik het ooit nog opnieuw zal doen”, aldus Jani Kazaltzis.

Jani en zijn vriend Jens stampten samen het skincaremerk IOAN uit de grond. Dat willen ze nu samen verder uitbouwen en misschien ooit ook nog een zomercollectie voor mannen ontwerpen.

Over trouwen wordt er nog niet gesproken. Maar toch sluit Jani het niet uit. “Als het moment daar is, dan misschien wel. Ik durf ook niet uit te spreken dat Jens de man is met wie ik oud zal worden”, aldus Jani aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.