Jeroom geeft toe dat zijn relatie met atlete Elodie Ouédraogo hem volledig veranderd heeft. Vooral op het sociale aspect heeft Elodie een enorme impact gehad. Want Jeroom was niet meteen een ‘enthousiast sociaal dier’…

“Elodie heeft me op dat vlak hard veranderd, ja”, klinkt het eerlijk bij Jeroom in Humo. Jeroom verduidelijkt hoe hij vroeger in het leven stond…

“Ik vond grote groepen niet zo leuk, ik vond me verplaatsen niet leuk, vond het onbekende niet leuk”, onthult de cartoonist in Humo. “Ik hing hard aan mijn omgeving en mijn routine.”

Maar Elodie wist haar echtgenoot mee te trekken in het sociale leven. Haar impact is niet te onderschatten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.