Junior Planckaert was eerder dit jaar te zien in ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’. In dat programma zou de jongste zoon van Christa en Eddy Planckaert zijn hart weer leren openzetten en dat na verschillende relaties die op de klippen gelopen waren. Het resultaat kent iedereen ondertussen: Pauline veroverde het hart van Junior Planckaert.

De twee zijn ondertussen meer dan een half jaar samen en zijn gelukkig. Pauline en Junior kennen elkaar door en door, dat heeft zeker te maken met het feit dat zij héél veel samen zijn. Junior kent de positieve kanten van zijn vriendin, maar ook het kleine kantje heeft hij ondertussen ontdekt.

“Als ik iets negatiefs moet zeggen… Pauline heeft wat moeite met de aandacht die ik krijg van andere vrouwen. Mensen willen al snel met mij op de foto, en voor haar was dat wel aanpassen”, vertelt Junior in Dag Allemaal.


Pauline, die zes jaar jonger is dan haar vriend Junior, ontkent het niet. Voor haar ging dan ook een heel nieuwe wereld open. Natuurlijk kende zij De Planckaerts, maar dat hun bekendheid zo’n invloed op hun leven had, dat had Pauline niet verwacht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24