Vorig jaar schitterde Kitty in ‘Big Brother’. De vrouw kreeg in het huis een zware klap te verwerken toen ze vernam dat haar vader overleden was. Dat Kitty een sterke vrouw is, daar twijfelt niemand aan. De veerkracht van de blondine is gigantisch, dat bewees zij door een jaar geleden een opleiding van treinbestuurder te starten.

Hoe is het ondertussen met Kitty? Wel, Kitty moet helaas op zoek naar een andere job. Voor de eerste twee examens slaagde zij van de eerste keer, maar tijdens de simulatie-examens liep het keer op keer fout. Eén keer brak zij een week voor het examen haar arm, maar het zou wel goedkomen. Helaas is het niet goedgekomen, bij elk examen liep er wel wat fout waardoor Kitty aan haar laatste proef doodzenuwachtig startte. Met alle gevolgen vandien, want Kitty is gezakt.

En daarmee komt er een einde aan haar verhaal als mogelijke treinmachinist. “Ik heb me kapot gewerkt het afgelopen jaar, met zo ontzettend veel plezier, om dit te laten lukken, maar helaas op de finish ben ik gesneuveld”, reageert een verdrietige Kitty Mager.

Kitty baalt natuurlijk en dat is volledig begrijpelijk. Wat nu? Misschien nog snel inschrijven voor de volgende Big Brother? Stel je voor!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24