Jan Verheyen en Lien Willaert maakten met hun laatste film ‘Het Geheugenspel’ samen hun groot debuut als regisseurskoppel. 

Spijtig genoeg bleef de stormloop in de cinema’s uit en scoorde de film niet zo hoog. Maar echt wakker liggen ze er niet van want ze zijn volop bezig met de bouw van hun woning in Spanje en de verkoop van hun vakantiehuis in Frankrijk. 

Destijds kochten ze de woning in Frankrijk om te ontsnappen aan de drukte van Antwerpen. ”Van Jan had ik ook een budget gekregen om alles in te richten en te schilderen”, bekent Lien aan Story.

Het huis wordt ook verhuurd.  “We vonden het altijd wat zonde dat het huis meer niet bezet was dan wel. Ook al kom je vaak, als je het optelt over een periode van een jaar dan waren we hier maximaal twee maanden”, aldus Jan Verheyen.

“We hadden ook gehoord van andere mensen op het domein dat ze schade hadden aan hun parket als hun huisje te lang leegstond door de kou, dus waarom niet verhuren dan? We zijn er niet vies van en vinden het leuk als anderen ervan genieten”, geeft ze mee aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.