Marie Verhulst begon haar carrière bij Ghost Rockers, mocht dan haar vader opvolgen als het baasje van Samson en speelt ondertussen ook mee in de K3-musical ‘De 3 Biggetjes’. Toch komt Marie nu met een opvallende onthulling…

Marie Verhulst speelt ‘Pluisje’ in de K3-musical en dat is haar droomrol. Als kind al kwam ze mee naar de set en verstopte ze zich in de ton die twintig jaar geleden ook al op de set stond. “Vandaag mocht ik daarin zitten omdat het bij de job hoort. Dat is gewoonweg ongelofelijk”, klinkt het bij Marie in Flair.

Marie Verhulst noemt Pluisje ook een ‘gigantisch uitvergrote versie van zichzelf’. “Ze is soms nogal veel”, lacht Marie in Flair. Wat vindt papa Gert Verhulst over haar rol in de K3-musical. Marie komt met een opvallende bekentenis…

Voor de première zat Gert Verhulst in de zaal, maar dat zorgde niet voor zenuwen bij dochter Marie. Want er was haar namelijk één iets opgevallen…

“Ik vind het net erg leuk dat hij komt kijken. Ik apprecieer zijn mening enorm! Maar hij is nog niet naar een repetitie komen kijken, dus dat wil zeggen dat hij er vertrouwen in heeft”, klinkt het bij Marie Verhulst in Flair. “Ik kijk er altijd naar uit als ik weet dat hij in het publiek zal zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.