Hij werd tien maanden geleden opnieuw vader maar op professioneel vlak zit hij ook nog steeds niet stil. ‘The Big Bang’ is hun nieuwste programma, waarin ze bekende Vlamingen door een gigantische speeltuin laten ploeteren.

De BV’s zijn trouwens niet terughoudend en leggen het parcours af alsof hun leven er vanaf hangt. “Je zou inderdaad denken dat de bekende Vlamingen op hun hoede zijn, maar niets is minder waar”, zo bevestigt Mathias aan Primo.

Staf en Mathias proberen er uiteraard voor te zorgen dat alles veilig is en testen ook alles zelf uit maar zeker ben je nooit. Dus voor de bekende Vlamingen is er toch altijd wel een risico. 

“Maar als eerste een ‘big bang’ veroorzaken blijkt in de praktijk al snel belangrijker dan de mogelijke gevolgen”, aldus Mathias. 

Af en toe zie je ook verrassende dingen bij mensen van wie je het niet verwacht. “Bart Kaëll bijvoorbeeld, die een competitiebeest bleek. Ik kon niet anders dan concluderen dat de man van Luc Appermont een mix is van Rambo, Tarzan en een charmezanger”, vertelt Mathias met een lach aan Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.