Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker weten de exacte startdatum van hun relatie niet maar toch zijn ze al een flinke periode samen. 

“Omdat wij jarenlang collega’s waren bij ‘Helden’, kende onze relatie een aarzelende start. Het is altijd gevaarlijk om iets te beginnen met een collega. Sieg en ik hebben onze verliefdheid een tijdje verzwegen voor de buitenwereld. We wilden eerst zeker zijn van elkaar”, bekent Maureen aan Dag Allemaal. 

Maureen maakte haar tv-debuut in 2011 in ‘Idool’, het jaar waarin Kato van The Starlings tweede werd. Maureen schopte het als vierde niet tot in de finale, maar bouwde wel ’n succesvolle mediacarrière uit. 

“Ik mag m’n pollekes kussen, ik heb geluk gehad. Ik besef dat in de media het tij sneller kan keren dan de wind draait”, aldus Maureen. Gelukkig is dat voor haar nog het geval niet. 

Intussen is ze goed op weg voor een finaleplaats in ‘De Slimste Mens’. “Ik ben er zelf van geschrokken hoe goed het gaat. Ik heb naar m’n styliste moeten bellen voor één of meerdere extra outfit”, vertelt Maureen aan Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.