“Tijdens ‘De Verraders’ was ik zwanger, mijn hormonen gingen alle kanten uit” Charlotte Van Brabander (33) wist niet goed wat haar overkwam. Maar in financiële zaken laat ze zich niet van de wijs brengen: “Na m’n veertigste wil ik zonder geldzorgen mijn zin kunnen doen”, bekent de actrice aan Dag Allemaal.

De revelatie van het tweede seizoen van ‘De Verraders’ is ongetwijfeld Charlotte Van Brabander. Vanaf de eerste seconde analyseerde ze als geen ander de lichaamstaal van haar medekandidaten om vervolgens genadeloos toe te slaan. Walter en meteen daarna Klaasje waren haar eerste slachtoffers”.

En terecht zo bleek uiteindelijk. Maar toch dienen de spelregels gerespecteerd te zijn.
En sinds Charlotte als verrader werd ingelijfd, ligt de weg naar de eindzege open.

“Ik vreesde dat dat al sneller zou gebeuren”, vertelt Charlotte. Als niet-BV wist ze ook niet goed hoe ze zich aan de groep moest voorstellen.

“Haar ervaring bij het pokeren hielp, natuurlijk. Ik kan goed mensen lezen. En ja, die pokerface heb ik wel. Dat wil niet zeggen dat je niets van mijn gezicht kan aflezen. Integendeel, ik kan met mijn gelaatsuitdrukking precies het verhaal vertellen dat ik anderen wil doen geloven”, vertel Charlotte

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.