Béa Vandendael was lang het gezicht van ‘Blind gekocht’ maar besloot uiteindelijk om ermee te stoppen en niet meer in te tekenen voor een nieuw seizoen. 

Dit werd bij Play4 niet met blijdschap onthaald, al zeker niet toen bekend raakte dat Béa naar het programma ‘Huis Gemaakt’ zou overstappen.

Ze werd al snel een overloper genoemd en dat kwam hard binnen. Vooral omdat ‘Blind Gekocht’ iets zeer intens was. “Ik werkte zeven dagen op zeven, ik sliep slecht… Ik merkte dat ik er de kantjes van af begon te lopen. Een beginnende burn-out, zeker?’”, geeft Béa aan in Dag Allemaal.

“Dat was geen komedie. zegt ze. Ik moest overal tegelijk zijn om toch maar geen opportuniteit te missen op de verhitte vastgoedmarkt. Ik voelde dat het niet langer te combineren was met mijn dagelijkse job als vastgoedexperte. Dus ik heb voor mijn gezondheid gekozen en ook ’n beetje voor de zekerheid van mijn vaste job”, aldus Béa Vandendael in Dag Allemaal.

Niet lang nadat Béa bij ‘Blind Gekocht’ was gestopt, kwam het aanbod van ‘Huis Gemaakt’. Ze had wel al een jaar voordat ze stopte gezegd niet meer te zullen verder doen met het programma. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.