Vanherberghen was echt verrast toen Erik Van Looy haar belde. Ze vindt zichzelf echt geen quizzer maar besloot toch deel te nemen.  Ze heeft inmiddels ook enorme bewondering voor Erik Van Looy.

“De ‘Slimste Mens Ter Wereld’ is vooral een entertainmentshow. Chapeau voor hoe Erik het aanpakt.  ’s Namiddags heeft hij repetities met de jury en enkele medewerkers, en daarna komen de kandidaten om twee afleveringen op te nemen. Dat zijn lange dagen voor hem, maar Erik doet dat zeer goed en blijft bij de pinken”, vertelt Maureen aan Dag Allemaal.

Haar vriend Sieg staat intussen op de set van ‘Milo’, de telenovelle met Camille Dhont. “Zowel Sieg als ik passen ons snel aan. Go with the flow, weet je wel”, bekent Maureen tijdens het gesprek met Dag Allemaal.

De laatste twee jaren waren zeer druk en hectisch voor het koppel. Terwijl Maureen zwanger was, begonnen ze te bouwen. “We hadden een bouwfirma, maar hebben veel zelf gedaan: we hebben samen de vloerverwarming gelegd en Sieg heeft onder meer de elektriciteit geïnstalleerd”, verneemt Dag Allemaal van Maureen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.