Beiden dragen een kroontje, hetzij met een andere titel. De één als de mooiste vrouw van België, de andere als kroonprinses. 

Eén ding hebben ze nog gemeen en dat is hun geboortedatum. Ze zijn allebei geboren op 25 oktober 2001 en zijn dus perfect even oud. 

“Vroeger heb ik haar nog een brief geschreven met de vraag of ze geen pennenvriendin wilde worden, maar ik heb nooit antwoord gekregen. Ik heb veel bewondering voor haar en het is ook zo’n mooie verschijning”, vertelt Emilie Vansteenkiste in Story.

Of ze ooit brieven zullen uitwisselen is niet zeker, maar wat wel zeker is, is het feit dat onze Miss een heel drukke agenda heeft. 

Ook haar partner, die inmiddels arts is, heeft een druk leven, waardoor elkaar zien vaak flink plannen is. “Onze agenda’s clashen voortdurend, hij is arts en dus ook druk bezig, maar toch vinden we nog voldoende momenten voor elkaar. De titel van Miss België legt zeker geen druk op onze relatie. Er is veel begrip. We gunnen elkaar alles”, aldus Emilie aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.