Een vader verliezen op jonge leeftijd is nooit gemakkelijk en zeker niet als je nog maar aan het begin van jouw tienerjaren staat.

Toch lijkt Axelle, de dochter van Trisha en Ignace Crombé, het overlijden van haar vader vorig jaar verwerkt te krijgen. Dat hoopt Trisha althans want Axelle is volgens haar moeder moeilijk in te schatten omdat ze niet gemakkelijk over haar gevoelens praat, zo valt in Dag Allemaal te lezen.

Onlangs heeft Axelle nog een tweede tegenslag moeten verwerken, haar nonkel is dit jaar namelijk ook op jonge leeftijd gestorven ten gevolge van een bacterie.

“Ook daar gaat ze goed mee om, ik weet echt niet hoe ze het doet”, geeft Trisha aan.

“Het is een sterke meid”, zegt een duidelijk trotse moeder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.