Als succesvolle schrijfster van heel wat boeken, is haar broodje ondertussen gebakken. Maar stoppen met werken wil ze nog niet want ze doet haar job veel te graag. 

Haar man Paul Jambers werd een berucht tv-maker maar rond hun relatie was er in het begin heel wat ophef door het grote leeftijdsverschil. Kortom Pascale Naessens was op veel vlakken een beetje de pionier die het pad effende. 

Haar visie over voeding en eten zorgde ook voor heel wat tegenkanting maar ondertussen zijn er heel wat mensen die vroeger tegen en nu voor zijn.

Ondanks haar zeer open houding, lijkt Pascale niet zo makkelijk bepaalde gevoelens te kunnen uiten. Ook hulp vragen is iets wat voor haar moeilijk ligt, zo blijkt uit het gesprek met Dag Allemaal. 

“Gelukkig heb ik ’n goeie man tegen wie ik kan zeggen: ‘Knuffel me eens goed.’ Maar tegenover de buitenwereld zal ik niet snel m’n gevoelens laten zien. Ook omdat ik bekend ben: iedereen heeft ’n mening over mij. Dat is lastig”, vertelt Pascale aan Dag Allemaal. Volgens haar geven goeie vrienden energie. De zogezegde vrienden zuigen de energie uit je. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.