Tijdens ‘Expeditie Gooris’ kunnen we de belevenissen volgen van het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris op reis. Maar hoe is het voor Shania en Kenji om nog samen met hun ouders op reis te gaan?

“Dat is nooit een straf geweest”, benadrukt Kenji Gooris in een interview met Het Nieuwsblad. Vroeger ging het gezin nooit samen op reis door de drukke concertagenda van papa Sam Gooris. Toch ziet Shania een reis zonder haar ouders wel zitten…

“Ondertussen ben ik volwassen en zou ik ook in mijn eentje op vakantie willen gaan. Maar als jonge vrouw alleen de wereld intrekken kan gevaarlijk zijn. Ik ben me daarvan bewust”, geeft Shania Gooris toe in het dagblad. Kenji reikt een oplossing aan…

“Ik zal met Shania meegaan. Dan weet ik dat alles goed geregeld is”, lacht Kenji In Het Nieuwsblad. “Ik ben nogal chaotisch en zou het klaarspelen om mijn paspoort niet bij te hebben op de luchthaven.” Al uit Shania haar twijfels…

Kenji benadrukt dat als Shania de reis plant, hij zich dan wel zal ontfermen over het inpakken van de koffers. “En zelfs dat kan fout lopen bij hem”, voegt Shania Gooris er lachend aan toe in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.