“In het begin werd ik niet altijd geloofd, toen ik dat vertelde”, aldus de presentator. “Veel mensen vonden me naïef. Maar ondertussen zijn we zeven jaar verder, zijn we het programma zelfs blijven maken in tijden van corona, en heb ik persoonlijk ook een diep dal beleefd…”

“Je zou heel erg leeg moeten zijn vanbinnen als je je geen zorgen maakt, toch? Tuurlijk vind ik het erg wat er allemaal in de wereld gaande is. Tot twee jaar geleden hadden we waarschijnlijk nooit durven denken dat er zo dichtbij een oorlog zou woeden. Twee zelfs. Dat is verschrikkelijk”, aldus Sven in Primo.

Vorig jaar werd Sven voor het eerst papa. Daardoor is hij nu nog bezorgder dan voordien. “ “Als ik me zorgen maak, dan is dat uiteraard omdat ik niet wil dat er dat vrolijk bazeke iets overkomt”, aldus Sven

In het kiezen voor een leven met of zonder kinderen moet iedereen daar zijn eigen keuze in maken. Er zijn ook nadelen aan kinderen, maar vooral veel liefde.

“Je hebt heel veel dingen niet in de hand, dus je moet gezegend zijn met wat geluk. Een beetje chance. Maar voor de rest kan je wel je best doen om het wat te versterken”, zo onthult Sven in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.