Moora Vander Veken reist de hele wereld rond, al blijft ze natuurlijk soms lang genoeg in ons land voor enkele acteeropdrachten. Na Amika en Thuis zien we Moora ook in Alter Ego aan het werk. Maar de actrice onthult een droevig verhaal…

In Nina wordt bij de actrice gepolst wanneer ze voor het laatst huilde en dan praat Moora Vander Veken plots openhartig over haar parcours in de liefde…

“Heb je de film The Whale gezien met Brendan Fraser? Ik weet zeker dat je ook zal huilen”, zucht Moora Vander Veken in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Moora ziet belangrijke parallellen met haar eigen leven…

“Het is een verhaal van zelfdestructie door liefdesverdriet, heel herkenbaar”, geeft Moora Vander Veken grif toe in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.