Tine Priem is in de wolken nu ze zwanger is van haar eerste kindje. Al geeft de Thuis-actrice toe dat er wel wat zwangerschapskwaaltjes bijhoren…

“De eerste twee maanden was ik misselijk, maar niet tot overgeven toe. Ik werd gewoon snel onpasselijk, ik was moe”, vertelt Tine Priem in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Hoe gaat het nu met de actrice?

“Nog altijd val ik ’s avonds na een draaidag snel in slaap, maar ik voel me verder echt heel oké. Ook mijn eten is weer in balans.” Want ook daar merkte Tine een duidelijke wijziging op…

“Ik eet normaal altijd heel gezond, maar in het begin van mijn zwangerschap heb ik toegegeven aan de cravings: ’s morgens boterkoeken, ’s avonds pizza en liefst nog een ijsje als lunch.” En dan merkte Tine één tendens op…

“Veel suiker, iets wat ik nooit doe”, benadrukt Tine Priem in Nina. “Die periode is gelukkig voorbij. Ik zie al een buikje en dat zal nog zoveel groter worden, maar ik omarm het helemaal. Want daar groeit een wondertje, hè”, klinkt het trots bij de Thuis-actrice in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.