Zo’n drie jaar geleden deden ze mee aan ‘Boer zkt Vrouw’ en het was meteen liefde op het eerste gezicht voor Bart Beyaert en Céline Dewitte.

Intussen zijn ze al een jaar getrouwd en ook de trotse ouders van dochtertje Alice. De kleine spruit werd geboren eind juni.

“De uren voor de bevalling stonden we als koppel heel dicht bij elkaar, dat waren toffe momenten’, vertelt Bart. ‘Maar bij de geboorte werd ik zo overmand door emoties dat ik de navelstreng niet kon doorknippen. Mijn dochter voor het eerst zien was heel ontroerend”, bekent de boer aan Story.

“Ze heeft mijn blauwe ogen en Célines neusje. Ik was echt sprakeloos. Maar ook bij Céline zijn er traantjes gevloeid, hoor”, aldus Bart.

De bevalling zelf duurde lang, van dinsdagnacht tot woensdagvoormiddag. “Ik was heel content dat ik een epidurale verdoving had gevraagd”, vertelt Céline heel eerlijk aan Story. Ook Dina Tersago feliciteerde het koppel al en zorgde voor een extra centje op de pamperrekening.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.