We leven is een hectische wereld waar iedereen op is van de stress en altijd gejaagd door het leven gaat. Een puur gemis dus aan het gezellig samen zijn, iets wat inmiddels is vervaagd door de smartphones, tablets,…

Vandaar dus dat Jacky Lafon het liefst van al zou thuiszitten, samen met vrienden of familie. Daarnaast zou ze qua uiterlijk toch ook wat willen veranderen aan zichzelf, met name haar voeten.

Ik vind ze heel lelijk, vooral die dikke knobbels langs de zijkant storen me. Ik heb er al eens eentje laten wegnemen, maar die groeit nu terug. Je zal me dus niet snel sandalen zien dragen. En op het strand verstop ik mijn voeten in het zand”, aldus  Jacky Lafon in Story.

Toch moet Jacky leren om de zaken meer los te laten. “Ik ben veel te emotioneel, waardoor ik me alles veel te fel aantrek. Ik moet de zaken meer kunnen loslaten, en met behulp van een therapeute lukt me dat ook. Die gaf me de gouden tip om luidop tegen mezelf te zeggen: ‘Als het dat maar is.’ En dat werkt”, bekent Jacky aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.