Naast hun jobs op de boerderij werken Bart Beyaert en Céline Dewitte ook nog fulltime in een ander bedrijf.

Van de boerderij alleen kunnen ze naar eigen zeggen niet leven en met een kersverse baby, willen ze toch zorgen voor de nodige stabiliteit.

Ook kleine Alice zal later zelf mogen kiezen waar ze wil werken. “We gaan haar zeker niet pushen. We zijn er wel van overtuigd dat opgroeien op een boerderij de mooiste jeugd is die je kan krijgen”, aldus Céline.

En het wordt nóg leuker als je als kind niet alleen bent maar een broertje of zusje hebt waarmee je kan ravotten of spelen. Dus er komt zeker nog een broer of zus voor Alice.

“En het geslacht maakt niet uit. Een koningswens hoeft niet voor ons. Een goede gezondheid is het belangrijkste”, bekent Céline aan Story. En volgens Bart kun je met twee meisjes ook perfect voetballen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.