Herman Brusselmans en Lena zijn nu al zo’n zes maanden de trotse ouders van baby Roman en dus is er stilaan de vraag of er binnenkort nog een broertje of zusje bijkomt.

Gezien de rijpe leeftijd van Herman, is lang wachten niet echt meer aan de orde. Maar toch hebben beiden niet echt het talent om een groot gezin te bestieren.

“Dit kunnen we nét aan”, vertellen ze aan Story. Het ouderschap weegt ook op hun liefdesleven. “Als je oververmoeid bent en discussies hebt met elkaar, heb je geen zin in seks, nee. En voor alle duidelijkheid, we zijn geen seksgoden of zo. Goede seks is leuk, maar een goed gesprek kan veel opwindender zijn”, aldus Lena in Story.

Herman is sinds kort ook ambassadeur van Eroxon, een gel om erecties te krijgen. “Tegen het einde van het jaar hoop ik het toch een keer te kunnen gebruiken”, aldus de schrijver.

Af en toe gaat het koppel naar een therapeut om hun hart te luchten. Maar eigenlijk levert dat niet zo veel op. “Het is toch altijd de schuld van de man”, zo beweert Herman in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.