Ze staan binnenkort allebei apart op het podium want Leez stapt uit de schaduw van haar broer Joris en gaat nu voluit voor haar solo carrière.

De twee hebben een zeer hechte band maar dat was niet altijd zo. “Als kind waren we soms kat en hond, maar zeker de laatste jaren zijn we echt twee handen op één buik. We hebben geen geheimen voor elkaar. Ik denk niet dat iemand mij beter begrijpt dan mijn broer”, bekent ze aan Story.

Ook hun ouders zijn super trots en door het dolle heen dat ze nu allebei voor hun droom gaan.  “Nooit hebben ze mijn broer of mij tegengehouden om voor onze grote droom te gaan. Eigenlijk was ik het zelf die vroeger twijfelde, omdat de muziek zo weinig zekerheid biedt”, aldus Lisa­ in Story.

Maar soms moet je gewoon durven te springen en dat is hetgeen ze nu gedaan heeft. Toch springt ze niet echt in het ondiepe want door haar ervaring als backing vocal bij haar broer, kent ze toch al heel wat van de muziekwereld.

En als het nodig is, dan zal broer Metejoor haar wel helpen en ondersteunen waar nodig, zoals ze mekaar altijd beloofd hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.