Jani Kazaltzis is Play Media heel dankbaar omdat hij nu de kans krijgt om een andere kant van zichzelf te tonen dankzij nieuwe programma’s.

Hij was jaren dé stylist die iedereen een make-over bezorgde maar is nu overgestapt op programma’s zoals ‘Viva La Feta’ en ‘Tussen 4 Buren’.

“Daar leerden tv-kijkers een kant van mij kennen die ze nog niet eerder zagen en dat vind ik erg fijn”, vertelt Jani openhartig aan Story.

Of ze carrière dan nu op een hoogtepunt zit?  “Dat zeggen ze om de drie jaar tegen mij. Ik ervaar dit ook niet als een hoogtepunt, ik zie het vooral als allemaal leuke projecten die ik supergraag doe. En dat vind ik het allerbelangrijkste als je tv maakt”, bekent een gelukkige Jani aan Story.

Vroeger draaiden zijn programma’s meer rond hem zelf als persoon, maar dat is de laatste tijd steeds minder het geval. “Dat vind ik niet erg. Mijn ego is genoeg geboost geweest”, geeft Jani Kazaltzis lachend mee. Op die manier moet hij programma’s niet langer alleen dragen en komt de kritiek niet enkel meer in zijn gezicht terecht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.