“Ik ben van na de oorlog en zou dat graag zo houden. Maar als ik naar de jeugd kijk, ben ik optimistisch”, deelt eeuwig jeugdige Bart Peeters mee aan Dag Allemaal.

“Ik ben trots op de jonge generatie artiesten. Zo heb ik een paar keer samen met Pommelien op festivals gestaan, en op een leuke manier klopte dat, ook voor het publiek”, aldus Bart.

Dit jaar heeft hij heel wat concerten in de Lotto Arena staan en met ‘De Droomfabriek’ liep zijn agenda nog voller.

Ook privé wordt het een speciaal jaar want hij wordt 65.  “Die leeftijd overvalt me echt. Ik voel me helemaal niet iemand die 65 wordt, eerder een soort Peter Pan die de eeuwige jeugd heeft”, geeft hij mee aan Dag Allemaal.

Hij is dus niet van plan om het kalmer aan te doen op het podium. “Mick Jagger heeft met pensioen gaan op je 65ste trouwens belachelijk gemaakt. Misschien ben ik over 20 jaar de Mick Jagger van Vlaanderen”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.