Ze had nooit gedacht dat ze meer dan 20 jaar de rol van Mieke op zich zou nemen. Aanvankelijk vertolkte Lotte Mariën die rol. Maar toen het voor haar niet meer combineerbaar werd, kreeg  Caroline de kans om die rol op zich te nemen.

Mieke is na al die jaren nog een geliefd personage bij de fans. “Ze heeft ook al een hele evolutie doorgemaakt: van een brave verpleegster over een pittige directiesecretaresse naar de CEO van een bedrijf. Dat maakt het boeiend. Ook voor mij”, deelt Caroline Maes mee aan Primo.

“Was ze altijd het brave verpleegstertje gebleven, ik had het vast niet zo lang volgehouden”, aldus Caroline.

Ze zag heel wat personages komen en gaan. Dus is het logisch dat ze er ook voor zichzelf bij stilstaat hoe het verder moet en of er nog een toekomst is voor Caroline.

“Bij elke exit had ik het gevoel dat ik misschien de volgende kon zijn. Maar dat ervaar ik positief. Meer dan eens heb ik mezelf en heruitvinden, maar dat houdt je scherp en wakker”, bekent Caroline aan Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.