Mocht James Cooke meer op zijn man Dorian lijken, dan zou hij erg gelukkig zijn, zo valt in Primo te lezen. Dorian kan namelijk eten wat hij wil zonder maar een grammetje bij te komen. James zijn gewicht daarentegen schommelt meer zoals een jojo.

“Zo’n half jaar geleden woog ik het meest, ik durf zelfs niet te vertellen hoeveel ik woog”, geeft hij lichtjes beschaamd toe.

Toch is sporten absoluut niet voor de tv-maker weggelegd. “Ik háát sporten, daar moet je mij naartoe sleuren.”

Hoe de zanger dan toch zijn gewicht op pijl houdt? “Ik heb al meermaals van die extreme diëten gevolgd. Het sapjesdieet, bijvoorbeeld. Maar ja, zo’n ‘jojolichaam” daar heb je geen vat op, hoor”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.