Deze zomer verloor Maarten Bosmans zijn voorvoet door een trombose en nu is hij volop aan het revalideren. Zo snel mogelijk terug zonder krukken stappen is voor hem het doel.

Maar spijtig genoeg verloopt het herstel niet altijd even voorspoedig en kreeg hij al een aantal keer te horen van de dokter dat hij nog niet mocht stappen zonder hulpmiddelen. Eindeloze frustratie en onmacht dus maar het is belangrijk het doktersadvies te volgen om complicaties te vermijden.

Naast zijn ambitie om terug zelfstandig te stappen, is hij uiteraard nog bezig met zijn carrière. Op de première van ‘Zo mooi, zo blond’, op 8 oktober, hoopt Maarten echter weer te kunnen stappen zonder krukken.

‘Ik ben zo blij dat ik in dat stuk mag spelen’, zegt hij. ‘Fantastisch dat de mensen van AuFond Producties mijn rol niet aan ’n ander hebben gegeven na wat mij is overkomen. Daar ben ik hen eeuwig dankbaar voor”, aldus Maarten aan Dag Allemaal.

Dus krukken of niet, Maarten zal van de partij zijn en dat kan mogelijk veel twijfels en onrust wegnemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.