Heel wat jonge mama’s dromen ervan om zo snel mogelijk hun bikinilijf terug te krijgen na hun bevalling.

En ook voor Céline uit ‘Boer zkt Vrouw’, die samen met Bart Beyaert sinds enkele weken de trotse mama is van een dochtertje, is dat niet anders.

“Eerlijk gezegd was ik teleurgesteld toen ik een paar dagen na de bevalling op de weegschaal ging staan. De meeste pas bevallen vriendinnen hadden me verteld dat ze meteen weer in hun oude kleren konden. Maar ik ben nog lang niet in vorm. Ze raden aan om zes weken te wachten met sporten, dus binnenkort wil ik opnieuw gaan joggen”, bekent Céline aan Story.

“Tijdens mijn zwangerschap hield ik veel vocht op, ik kwam achttien kilo bij. Pas sinds vorige week past mijn trouwring weer”, verklaart de jonge moeder.

Volgens Bart komt dat allemaal goed en moet Céline zich niet al te veel zorgen maken. Het werken op de boerderij zal sowieso zorgen voor extra lichaamsbeweging, die de kilo’s snel zullen doen wegsmelten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.