Er zijn heel wat spannende plekken waar mensen de liefde bedrijven en voor Jacky Lafon was dit één van de kleedkamers.

“Aan de deur had ik een briefje opgehangen met ‘répétition’’, vertelt Jacky al lachend. Toen ons pleziertje achter de rug was, mocht ik meteen het podium op. Ik was wel nog wat opgewonden…”, vertelt de zangeres/actrice aan Story.

De acteur waarmee ze ongetwijfeld nog zo’n ‘stomend’ moment zou willen beleven is Kevin Costner. Volgens Jacky Lafon heeft hij iets dat elke vrouw aantrekt: sexy, stoer, een karakterkop… “Bovendien is het ook een steengoede acteur. Ook al zegt hij niets, dan nog spreekt hij met zijn ogen”, bekent Jacky.

Hem verleiden zou vermoedelijk al in badpak of bikini moeten gebeuren.  Voor haar geniet het badpak de voorkeur om haar minder gave huid meer mee te bedekken. Anderzijds zegt Jacky dat ze geen man meer moet hebben. Dus ook Kevin Costner zal geen kans maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.