Al sinds 2012 heeft zanger Christoff De Bolle een eigen woonst in Estepona, een stadje vlakbij het Spaanse Marbella. Het is inmiddels echt zijn tweede thuis geworden, en soms voelt het zelfs aan als zijn eerste thuis. Dat zegt hij in een interview met het magazine Primo.

“Niemand ligt daar wakker van wie ik ben of van wat ik doe en dat bezorgt me een ongelooflijke rust”, klinkt het. “In België is dat anders. Iedereen herkent me hier constant terwijl ik gewoon behandeld wil worden zoals iedereen. In Spanje is dat wel het geval”, vervolgt hij.

Wel geeft Christoff toe dat Marbella tegenwoordig af te rekenen heeft met heel wat criminaliteit: “Overdag zal ik in Marbella weleens gaan shoppen of naar de supermarkt gaan, maar ’s avonds kom ik er niet meer”, stelt hij. Om er aan toe te voegen: “In Puerto Banús, de mondaine jachthaven waar heel veel discotheken zijn, stikt het van de Russen en Engelsen en is er heel veel geweld. Daar kom ik al helemáál niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.