Marie Verhulst verklapt aan Story dat ze regelmatig met het gezin brainstormt over de zomershow van Samson en Marie.

“Viktor is de scenarist en is nu begonnen met schrijven.”, laat ze optekenen.

Dit is echter niet het eerste scenario dat Viktor schrijft, zo heeft hij ook al de kerstshows geschreven en de nieuwe tv-afleveringen van “IJsjestijd”.

“Hij hee­ft zelfs mee de nieuwe personages gecreëerd”, verklapt Marie.

Marie geeft aan het volste vertrouwen te hebben in haar broer. “Mijn broer kent de figuren én het concept van Samson. Net als ik is hij opgegroeid met die viervoeter. En mocht hij ooit iets schrijven dat ik minder vind, dan kunnen we daar zeker over praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.