Papa Bernard dacht dat zijn dochter zich had ingeschreven voor ‘Temptation Island’, waardoor hij nogal sceptisch stond tegenover haar deelname.

Maar eens hij wist hoe de vork aan de steel zat en zijn schoonzoon had gezien, viel alles in zijn plooi. Het was wel wennen aan het feit dat hun dochter de traditionele weg naar het huwelijk niet ging volgen.

“Laten we zeggen dat ik daarin gegroeid ben”, zegt Bernard openhartig aan Dag Allemaal. “Uiteraard is dat eerst wat confronterend, ik ben opgevoed met traditionele waarden”, bekent de vader van Fleur.

Terwijl Bernard eerst nogal terughoudend was, blijkt hij nu mogelijks de meest enthousiaste persoon van iedereen over het huwelijk van zijn dochter. Ze hebben een hechte band in hun gezin en dat merk je aan alles.

“Ik heb ’n zorgeloze jeugd gekend”, aldus Fleur. “We woonden in Zeebrugge, er hing altijd ’n vakantie sfeer. Buiten spelen met vriendinnen, op het strand lopen, rondhangen rond de surfclub. Ik voel me een zondagskind, ja. Alleen met slechte rapporten moesten we niet thuiskomen”, deelt ze openhartig mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.