Detlev Van den Eynde werd in 2001 als ‘Big Brother’-kandidaat wereldberoemd dankzij het beruchte ‘ijsblokjesfeest’.

Na drie weken amper eten kregen de bewoners alcohol voor een feestje. Uiteraard mondde dit uit in heel snel en serieus dronkenschap met alle gevolgen van dien.

Dat begon met, al kussend, ijsblokjes aan elkaar doorgeven en eindigde in een onvergetelijk feestje. Detlev – zonder kleren – en Irena zonderden zich af in de watertank. Detlevs intieme delen werden gecensureerd. De twee verloofden zich, maar na enkele jaren gingen ze uit elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.