Iedereen heeft zo wel zijn of haar slechte gewoontes en ook voor Jacky Lafon is dat niet anders. Zij is vooral heel nerveus als de technologie even niet mee wil.

“Ik vind het vreselijk als mijn gsm of laptop niet doet wat ik wil. Bovendien heb ik ook weinig geduld. Wachten is niet mijn sterkste kant”, deelt ze mee aan Story.

Dit jaar zorgt de actrice, samen met onder meer Lissa Lewis en David Vandyck, voor de nodige portie ambiance in de show ‘De Tijd van Toen’. Iets waar ze zelf heimwee naar heeft, want toen was alles veel plezanter, aldus Jacky Lafon.

Maar misschien is dat iets van elke generatie want terwijl je vroeger dacht dat je ouders aan het zagen waren, zo betrappen velen zich erop dat ze ook steeds afgeven op het heden omdat het vroeger zoveel beter was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.