Jan Van Looveren zondigt regelmatig met wijn en whisky, zo vertelt hij in De Morgen. “Ik ben iemand die daar enorm van kan genieten”, geeft de acteur aan.

Een Tournée Minérale, zou dus absoluut niets voor Jan zijn. “Voor die korte tijd dat ik hier op deze aardbol rondloop, ga ik mezelf echt niks ontzeggen.”

Toch blijkt de acteur te matigen in zijn alcoholgebruik. “De tijd dat ik elke dag een fles wijn dronk, is wel voorbij.”

“Misschien is dat wel iets typisch aan mijn generatie”, bedenkt Jan zich. “Dat dagelijkse alcoholgebruik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.