Een tijd geleden had Junior Planckaert een ongeluk, waardoor hij toch een ruime tijd heeft stilgelegen op fysiek vlak.

“Na mijn ongeval bewoog ik natuurlijk minder en ben ik bijgekomen. Je ziet dat meteen in die zone. Vooral als je een T-shirt draagt”, bekent Junior Planckaert aan Het Laatste Nieuws.

Ook over zijn eerste kus is Junior openhartig. De kus die hem bijbleef was de kus die er nooit kwam. “Ik wilde haar kussen, maar ze wilde liever nog wachten en niet te snel gaan. Ik dacht: huh, dit hoort toch op een date? Een awkward moment”, aldus Junior.

“De tweede date is het wél gelukt”, verneemt Het Laatste Nieuws van Junior Planckaert. Door zijn operatie kan hij zijn knie moeilijk plooien, dus dit was het perfect excuus voor de aankoop van een Harley-Davidson. 

“Ik droomde er al heel mijn leven van”, aldus Junior.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.