Zeven jaar geleden nam Leez, de zus van Metejoor, deel aan ­ de ‘Voice van Vlaanderen’. “Ik belandde in het team van Bart Peeters, maar haalde net de finale niet. Op een dag moest ik naar producer Hans Francken. Ik liet hem een opname van Joris van aan de keukentafel horen en hij zei: ‘Laat hem maar langskomen.’ De rest is geschiedenis”, aldus Lisa Van Rossem in Story.

“Ik heb mijn broer in de rivier geduwd en hij is beginnen te zwemmen. En nu is het een topsporter”, deelt de zangeres mee.

Ze bracht na ‘The Voice’ ook al een single uit maar het succes daarvan bleef uit. Bij haar broer lukte het echter wel.

Dan zou men denken dat er toch al snel jaloezie in het spel is. “Je zou dat kunnen denken, zeker omdat we dezelfde ambities hebben, maar dat is oprecht nooit het geval geweest”, bekent Lisa aan Story.

“Weet je, ik ben vrij snel in zijn project mogen stappen als achtergrondzangeres, waardoor ik zijn succes niet vanop de zijlijn moest meemaken. Ik mag alles doen wat hij doet, alleen staat Joris in de schijnwerpers, niet ik. Maar daar komt nu uiteraard verandering in”, vertelt ze vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.