In de rubriek ‘De 16 vragen’ van Het Laatste Nieuws bekent zangeres Loredana De Amicis dat ze vaak ontroerd wordt door de schoonheid van de natuur, maar even vaak door films en series. Vooral wanneer die laatsten over de gewone dingen des levens gaan, zoals leren loslaten.

Vooral het besef dat ze ook haar ouders ooit, letterlijk, zal moeten loslaten jaagt haar weleens angst aan bekent ze.

“Dat ik ooit mijn ouders zal moeten afgeven houdt me fel bezig”, bekent ze. “Ik mag er niet aan denken. Zal ik dan zelfs nog ‘on stage’ kunnen? We hebben het laatst meegemaakt met de mama van Pat, dat was heftig. Wat als het op een dag míjn mama is?” vraagt Loredana zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.