Afgelopen zomer verloor hij zijn voorvoet door een trombose die de bloedtoevoer naar zijn tenen afsneed. Ondertussen blikt Maarten Bosmans terug op die fameuze horrorzomer en hoopt deze snel te kunnen vergeten.

Toch vindt hij dat zijn herstel veel te traag verloopt. Daarnaast was hij bezorgd over hoe dit alles zijn dagelijkse leven zou beïnvloeden.

“Ik was vooral ongerust over de impact op mijn leven en werk”, vertelde de acteur aan Dag Allemaal. Toch stelden ze hem gerust dat hij, dankzij aangepaste schoenen, nog steeds normaal zou kunnen stappen.

“Binnenkort worden er opnieuw foto’s van mijn voet genomen, en mag ik misschien eindelijk weer stappen zonder hulpmiddelen. Ik had meer dan gehoopt dat het intussen allang zover zou zijn, maar het is wat het is. Ik zie mijn chirurg iedere twee weken, en na zo’n bezoek moet ik mezelf toch weer even oppeppen”, bekent Maarten aan Dag Allemaal.

“Iedere keer als ze mij zeggen dat ik weer twee weken langer op mijn krukken rond moet pikkelen, is dat toch een beetje frustrerend”, deelt Maarten mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.