De podcast van MNM ‘22 Minuten Stomme Vragen’ liet Aaron Blommaert een aantal zaken bekennen in september 2022. Hij had het onder meer over zijn innige vriendschap met zijn ‘Familie’-vader Kürt Rogiers.

“Met hem kom ik het best overeen. Kürt heeft me van bij mijn start in ‘Familie’ begeleid en was als een soort leerkracht voor mij.’ Ondertussen is die band uiteraard nog sterker en hechter geworden”, aldus Aaron.

TV Familie vernam ook dat hij en Kürt een pact afgesloten hadden, waarin beiden plechtig aan mekaar beloven te stoppen in ‘Familie’ als de ander ook stopt.

“En een belofte aan iemand die zo dierbaar voor je is, wil je toch niet verbreken? Nee, die kom je na. Je dóet wat je de ander hebt beloofd. Want dat is pas vriendschap”, aldus Aaron.

Of Aaron uiteindelijk ‘Familie ook echt zal verlaten volgend jaar blijft een groot vraagteken. En zal Kürt Rogiers dan hetzelfde doen? Hopelijk komt het zover niet voor de ‘Familie-fans’ want die zullen beide personages ongetwijfeld niet willen zien vertrekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.