Sinds de laatste seizoensfinale was Mieke nergens te zien. Veel bloed en een aantal werktuigen werden teruggevonden maar niemand leek te weten wat er gebeurd was.

Maar Mieke Van den Bossche is alive and kicking, zo weten fans van de VTM-soap intussen. En ook voor Caroline zelf is dit een goed punt.

“Mijn kinderen werden er gek van, want na de seizoensfinale in juni vroeg iedereen mijn zoons wat er in hemelsnaam met Mieke gebeurd was. Ook mijn mama was het beu dat haar vriendinnen bezorgd waren dat ik de reeks zou verlaten”.

“Zelfs mijn eigen familie had ik in het ongewisse gelaten over mijn lot. En wanneer ik ergens op een terrasje zat, was er altijd wel één of andere grappenmaker die zei: ‘Hier zit Mieke! We hebben haar gevonden.’ Ook daar ben ik nu vanaf”, aldus  Mieke in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.