Het zijn moeilijke tijden voor Sandy ‘Tura’ nu haar vader beginnende alzheimer heeft. Bij Natalia vindt ze begrip en steun, zoals overvloedig zal blijken tijdens het interview Wij zijn allebei een papa’s kindje”, zeggen de twee BV’s.

Hoewel ze elkaars deur niet platlopen, is het meteen duidelijk dat er een warme klik is tussen Sandy Blanckaert en Natalia, wanneer ze elkaar thuis bij de Kempense zangeres ontmoeten.

“Ik zag een interview over mijn vader enkel zitten als het samen met Natalia was, zij begrijpt als geen ander hoe hecht een vader-dochterrelatie kan zijn”, zegt Sandy in Dag Allemaal.

“In de tijd van ‘Idool’ vonden mijn pa en ik haar al fantastisch en zo ontwapenend. Toen ze vijf jaar geleden in de AB een duet zongen, stond ik backstage toe te kijken, en ik zag papa glunderen omdat hij met zo’n topartieste mocht zingen”, aldus Sandy.

“En ik ga nooit vergeten dat jouw pa de eerste is die mij geboekt heeft”, pikt Natalia in terwijl ze hapjes op tafel zet. “Ik dacht dat ik na die tv-wedstrijd gewoon terug naar school zou gaan en ineens was er dat aanbod van Will Tura!”, aldus Natalia in Dag Allemaal.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.